Otvorih danas stranicu bloga. Nemam pojma zashto. Nisam planirala nishta da pishem. Nisam bila raspolozhana za tako neshto. Htela sam samo malo da ga sredim. Da ga osvezhim. Zasluzhio je. Ipak me sluzhi vec vishe od dve godine..

Zasluzhio je novo ime, jer mi je dosadilo da mi svaki put iskochi isto kad otvorim blog ~ Sweet Escape. Mozhda mi je ranije blog sluzhio kao mesto gde pobegnem od svih, ali vishe nije tako. Polako odrastam. Na neki nachin se vishe ne bojim. Toliko. Mnogo toga sam prezhivela i mnogo novih stvari sam isprobala, jednostavno mu je trebalo neko hrabrije ime. Pogledah ka zidu moje sobe i ugledam to idealno ime Creative Disorder. Tako inache nazivam svoj svet. Zashto? Svi me poznaju kao umetnichku dushu, kreativno stvorenje koje svakim danom iznenadjuje i nasmejava masu nechim novim i zanimljivim. Ponekad sam zbog toga kao putujuci cirkus, ali kome se ne svidja neka ne gleda..

Nakon dodele imena, pozhelela sam da malo obojim zidove. Oduvek sam bila ljuta shto je ponuda tema tako siromashna i nijedna tema mi se preterano ne svidja. Shteta shto nikad necu saznati kako da napravim neku svoju temu. Kontam da bi ta tema bila vesela, ali da bi ipak preovladavale pastelne boje. Obozhavam crno ljubichastu kombinaciju boja. Ali i maslinasto zelenu. Hmm.. Verujem da bi bilo neshto zanimljivo. Moralo bi da ima zvezdicu. Bar jednu. Ako nastavim ovim tokom ko zna gde bih zavrshila, pa cu stati na ovome..

Font slova! Oduvek volim ‘Lucida Calligrphy’ i taj stil pisanih slova. Problem se javlja shto mi blog ne nudi tu opciju, ali nema veze. Word, pa copy/paste i to onda lichi na neshto.. Zanemaricemo shto tada uvek izbacuje neki ‘error’..

Nego.. Malo pre sam stajala u dvorishtu i gledala mesec.. Brutalno izgleda..

Iako sam htela sam malo da osvezhim izgled bloga, osvezhila sam ga i ovim textom..